Koptekst 3

Kristallen

Kristallen zijn schatten uit én van de aarde. Deze mogen we koesteren, bewonderen. Weet wat je in je handen hebt. The Treasures of Nature. Graag maken wij jou er van bewust dat een steen zoveel meer is dan materie of iets dat je wel of niet mooi vindt.

Nature's Treasures are doorways to other dimensions. Open up and you can accelerate your vibration, rise your frequency and use them as a bridge. Stones are tresholders...... in between worlds, in between dimensions. They are pleased to serve you!

Steen
 

Uitleen

SteenGOED is een uitleenservice die wij bieden omdat wij geloven dat je niet per sé een steen hoeft te hebben, te bezitten of toe te eigenen. Zoals ook de aarde, die bezit je niet. Je maakt onderdeel uit van die Aarde. Net zoals jij niet van je ouders bent maar wel een onmisbaar onderdeel bent uit het gezin. Zo zien we ook de kristallen, als onmisbaar deel uit het grotere geheel. 
 

Laat een kristal voor jou zijn werk doen vanuit deze verbinding,  in vrijheid terwijl jij er zorg voor draagt.  Pas wanneer je voelt; it's done.... breng je de kristal terug naar ons zodat hij op het juiste moment weer dienst kan doen voor een ander. Wij geloven dat dit de nieuwe wereld is en zo dragen wij (jij & wij)  al ons steentje daartoe bij ;-). De SteenGOED'eren vind je in onze webshop en zijn te herkennen aan het oranje label. 

 

"Let me help you in your proces of letting go old believes and small consiousness. Enjoy your journey, every stepping stone! And when you forget about me, it is time to pass me on...."

p.s. heb jij Kristallen thuis of op je werk waarbij je voelt dat ze hun reis verder mogen vervolgen, doneer ze dan vrijwillig aan onze SteenGOED uitleendienst én maak iedereen blij

img_5119.jpg


GOEd

Ook zetten wij ons in en maken ons hart voor een certificering van Fair Trade stenen. Zodat er geen bergen opgeblazen worden of kinderhanden delven.  Wat de aarde geeft is klaar om ontvangen te worden. Maar wat van de aarde is, blijft van de aarde.

Wil je dit project De Eerlijke Steen steunen, dan juichen wij dat enorm toe!
 

Zowel financiële (spreek voor zich), materiele (bijv. leuke gele camper) als niet-materieel support (juridische raad) is welkom.

 

Project
de Eerlijke Steen

img_0394_edited.jpg
2021-03-11 11.53.11.jpg

De Kristal & Christ-All

Via channeling hebben we doorgekregen dat de kristallen het Christuslicht bevatten. Daarom kiezen we bewust voor de bergkristal, die je  Christ-all zou kunnen noemen. De Christ-All is het hart der Kristallen.

Kracht, licht en onvoorwaardelijke liefde zit gecomprimeerd, gebundeld in deze steen.
Het All. Sta open, verbind je met de kristal en ontvang de Goddelijke energie en zegeningen van dit Christus licht.